Mogelijkheden

Zit je vast in je leven op een bepaald gebied?

Heb je een relatie waarin je vastgelopen bent en wil je graag meer helderheid?

Kom je steeds dezelfde problemen tegen op je werk en ben je het zat maar weet je niet hoe het te veranderen?

Woon je in een huis of heb je een schuur waar je het idee hebt dat sommige plekken niet fijn voelen?

Zijn er overleden ouders of grootouders waarvan je het gevoel hebt dat ze nog bij je zijn, maar je weet niet goed wat je daarmee moet?

Ik heb al vele mensen gefaciliteerd en verder geholpen, voor een overzicht van een aantal getuigenissen klik hier.

Je kunt bij mij terecht voor :

een coachingsessie – door mijn manier van vragen stellen, heldervoelendheid, psychologische kennis en vele hulpmiddelen breng ik jou daar naar waar JIJ wezen wilt, maar misschien soms niet bij komt door wat erover ligt aan aannames van deze maatschappij die niet van jou zijn of door inprentingen van je jeugd.

een VIP sessie – een ochtend of een middag van meestal 2,5 tot 3 uur waarin we energetische clearings doen, ik communiceer met je lichaam wat het nodig heeft en geef een lichaamsproces wat je lichaam op dat moment nodig heeft, ondersteunend aan de vraag waar je mee komt en ik sluit af met een (verkorte) Bars sessie, zodat je ook alle aannames en vastzittende energie in je bovenkamer kan loslaten.

een Bars sessie – heerlijk voor mensen die niet echt een vraag hebben, liever niet praten over hun leven, maar wel meer rust in hun hoofd en lichaam willen. Meer informatie over de Bars hier.

een Body Proces sessie – wanneer jij graag iets wilt veranderen in je lichaam kan ik een daarop afgestemd lichaamsproces aan jou lichaam geven, voor 1 uur of 90 minuten. Meer informatie over de Body Processen hier.

een entiteiten sessie – ik communiceer met allerlei entiteiten, van overleden dieren tot voorouders, tot demonische wezens, bij jou of in je huis/op je erf. In overleg met jou weten we samen wat ermee te doen en ik begeleid je hoe er verder mee om te gaan, of samen met jou maak ik je huis of erf schoon van energiën die er niet (meer) thuis horen.

Mail of bel mij voor meer informatie.

Deze website is nog in bewerking. Voorlopig kun je meer over mij lezen en mij bereiken via deze link: https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/caro-joy/