Getuigenissen

Ik voel me goed. De zwaarte die er altijd was is er nu niet meer. Daarbij kan ik me niet meer aanpassen aan het ‘gedoe’ van anderen, wat heel krachtig voelt.

Ik dank je enorm voor de life-changing sessies die je voor mij hebt gefaciliteerd en voor wie je voor me hebt willen zijn! De liefdevolle manier waarop je me hebt laten inzien waar ik mezelf te kort doe en ook het lef om me bij tijd en wijle in alle helderheid te confronteren, waardeer ik enorm. Ik voel me sinds de sessies herboren en de zwaarte die ik al m’n hele leven bij me droeg is verdwenen. Bovendien heb je me veel tools gegeven waarmee ik zelf aan de slag kan in mijn dagelijkse leven. Het leven is mooi en hoe kan het nog mooier worden?

Willem van Eekelen – Amsterdam


Een goede vriend heeft me met Caro in contact gebracht toen ik het heel zwaar had. Ik had echt iemand nodig, een buitenstaander, die me kon helpen uit het dal te kruipen. In ons eerste telefoongesprek bleek dat het goed klikte en dat er ook humor was. Heel belangrijk wat mij betreft. Ik had wel scepsis omdat ik helemaal niets wist van wat ze deed maar ik was behoorlijk wanhopig. Na dit gesprek voelde ik me meteen “lichter” en besloot verder met haar te gaan.  Nu na nog twee sessies ben ik in staat gebleken weer het heft in eigen handen te nemen. Het is niet zo dat al mijn problemen in rook zijn opgegaan maar ik kan er beter mee omgaan en naar kijken en duiden. Ze heeft het zware gevoel in mij weg kunnen halen en me ook gereedschap gegeven om een slecht gevoel lichter te maken. Ik ben heel blij dat ik haar heb gevonden.

V.S. uit Haarlem.


Een dag met Caro een workshop Access Bars gevolgd, en mijn leven is voor mij ten goede veranderd.

Caro heeft een speciaal talent om verborgen dynamieken en energieën zichtbaar en bespreekbaar te maken. Ik werd me bewust van gedragingen en overtuigingen van mij en kon toen een keuze maken, of ik deze nog langer in leven wou houden. Aan de andere kant maakte ze me bewust van mijn krachten en giften.

Haar eerlijkheid en lef om direct en met vriendelijkheid tot de punt te komen faciliteert een snelle oplossing.

Haar inzet voor mij als klant was buitengewoon. Zij ging ervoor om op een speelse manier het maximale voor mij als klant te bereiken.

Ik ervoer haar als extreem helder en scherp van geest met een vriendelijk hart dat ruimte schept waarin alles mag zijn zo als het nu is. Toen ik en een vriendin de workshop volgden moesten we op korte termijn een 10 maanden oud baby meenemen. De flexibiliteit en zorg met welke zij dit gewoon gewoon maakte, was geweldig.

Na deze dag was voor mij helder wat me zo lang in onrust heeft gehouden. Zij heeft me vragen gesteld, die mij de keuze gaven om hiermee door te gaan of te stoppen.  Ik stopte met het in stand houden van de situatie. De rust die ik nu ervaar geeft ruimte aan mij, om meer en meer te worden, wie ik eigenlijk al ben. En dat is geweldig. Daar ben ik haar dankbaar voor. Hoe kan het beter worden dan dit?

Miriam K., Amsterdam

Ingenieur & Qigong coach/trainer


Een intuïtieve keuze was het om een Bars class te volgen. Met eigenlijk geen idee waaraan ik begon, werd het een hele bijzondere dag. Caro was een heel doortastende facilitator, waardoor ik mijn limiting beliefs kon doorzien en opruimen. De class was intiem, een fijne uitwisseling van tools en de energie was high! The Bars is een manier van contact in zoveel lagen tegelijk en dwars door het universum en weer terug in de ruimte van de class. Een verrijking.

Marloes – Utrecht


De Bars Class die ik samen met een vriendin heb gedaan bij Caro was een zeer bijzondere ervaring. Caro heeft alles uitstekend uitgelegd en er was ruim gelegenheid tot oefenen en zelf ervaren. Er was een prettige uitwisseling van veel kennis, energie en Access Consciousness tools en clearings.

Het is een verrijking voor mijn eigen leven en bijzonder om de vaardigheid van The Bars facilitation nu toe te kunnen voegen aan mijn al aanwezige therapeutische vaardigheden.

Een onvergetelijke dag!

Germa – Utrecht


Lieve Caro,  Jij hebt een grote gave en weet hem dmv the acces zo goed te gebruiken. Iedereen die bij jou komt voor een behandeling of class is bevoorrecht. Zo heb ik dat ook mogen ervaren. Hartegroet, Hennie Hermans – Amersfoort


I had been asking the universe to meet someone to get my bars run. As it turned out Caro asked if i wanted to have my bars run remotely. I had heard that bars could be done remotely, however i had never received a remote bars session, so i thought to myself, why not and accepted the offer. as it where my Bars where really hurting and in receiving the Remote bars, i experienced that my head cleared up. Time seemed too not be relevant and i had an amazing session, nothing short of pure magic! As i write this, a few days after, i am still in an easy and joyous space. If you get the chance to receive remote bars sessions from Caro, do it, and you will surely experience some yummy and deep energies, leaving you feeling refreshed and ready to meet your shining life, anew.

Nunuk – Zweden